Holon Gonzo korszak prológus

2010.03.01. 03:31

 Drograzzia a JATE-klubban - 14 fiatalt előállítottak

 

164. flexsnake 2010.03.01. 01:59
Az egyik oka, hogy ma illegális a marihuána az, hogy az 1930-as években a gyapottermesztő farmerek sikeresen lobbiztak a kendertermesztők ellen, mivel konkurenciát láttak bennük.
+
a legnagyobb kenderellenes kampányt egy faktiermelő cég vezetője indította, mivel a kender felváltotta volna a fát a papírgyártásban illetve a gyapotot a szövetgyártásban hiszen sokkal olcsóbban sokkal jobb minőséget képes produkálni mindemellett a világon szinte bárhol kinő a földből és nem kéne a Föld tüdejét kivágni. Aki azt mondja hogy a fű rossz vagy ostoba mert nem tájékozódik és ezáltal hagyja magát félrevezetni vagy a propaganda részeként bolondítja a hiszékeny embereket. A Btk meg nem szentírás, mert ugyanúgy össze van csapva és el van baszva ahogy az egész feleslegesen túlbonyolított rendszer. A politika is csak azért van hogy megossza az embereket semmilyen más funkciót nem tölt be. Remélem előbb utóbb kinevelkedik egy olyan generáció akikben meglesz a természetes józanész és szakítva az emberiség eddigi hagyományával nem hajszolja majd magát a kipusztulás felé, illetőleg létrehozza az anarchiát amiben mindenki egyenlő és boldog.(még mielőtt valaki okoskodna az anarchia nem a rendszer hiánya hanem a szükségtelensége) E
lszomorít és dühít egyben hogy ilyen primitív nép tagjának kell lennem mint az emberiség...azon belül is pont a magyarokhoz kell tartozzak...a kender egy csoda, megmenthetne a globális felmelegedéstől, a ráktól, a rossz lehellettől is akár :D, de NEM, tiltsuk be mert az a trendi, mert majmolni kell az USA-t.a rendőrök kapják be ha ilyen rendszert szolgálnak. a törvényhozók haljanak meg mert már épp ideje lenne. ha tehetném mindenki szájába nyomnék egy spanglit és mindenki megértené...nem lenne több háború, irigység, kapzsiság, ittas sofőr, herkás...de inkább mutogassunk és küldjünk 2méteres kommandósokat a békés füvesekre hogy a csőcselék ne azzal legyen már elfoglalva hogy szétrabolják őket...kenyeret és cirkuszt ahogy mondani szokás csakhogy a kenyér már penészes hát marad a figyelemelterelés. az a baj ezzel az országgal/világgal hogy hiába szembesítik az embereket azzal hogy nekik sz*r, és még sz*rabbá teszik folyamatosan azok akiket ŐK HAGYNAK munkálkodni...nem csinálnak semmit...semmit...tűrnek...és siránkoznak a helyett hogy kimennének az utcákra hogy KICK SOME F*CKIN ASS...én kiveszem a részem az ellenállásból...aki tétlen marad az egyenlő azzal hogy elősegíti ennek az állapotnak a fenntartását...aki tétlen marad annak a neve legyen a sárba tiporva és alázkodjon meg azelőtt aki szívvel lélekkel próbál tenni egy valóban szebb jövőért...és halálok halálával haljanak azok akik ebben a pillanatban is a hasznot húzzák! nézzen mindenki saját magába...áhh nincs értelme ostoba barmok vagytok SZINTE mind!

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnychimpo.blog.hu/api/trackback/id/tr451798823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása