MO

2009.03.08. 17:24

Magyarországon elég sz*r a helyzet...akinek nem "üzletember" az apucija vagy luxuskurva az anyucija, elég nehezen teremt magának egzisztenciát...a mai társadalom olyan selejthulladék "gyermekek" tömegét termeli ki akik nem képesek normális emberi kapcsolatokat fenntartani, nem boldogulnak az életben, nincs bennük tolerancia sötöbö...és engem az az estébé nagyon zavar hiszen a felsorolást hosszabban tudnánk folytatni...túl hosszan is.

Mindebben közrejátszik a TV, a fiatal újgazdag szülők akik saját morális nézetek híján nem tudják nevelni az új generációt. Mindeközben dagadt, gazdag, faszvakaró droid politikusok is rátesznek egy lapáttal...de...áhhh nem is írom tovább mert csak felbaszom magam rajta...mindenki tudja miről beszélek...mondjuk eddig max ha 2en olvasták ezt a blogot...néha úgy érzem vesztegetem az időmet..néha mások mondják ezt...de mindennek eljön az ideje és az én jövőm már úton van...

majd folyt köv ha lesz lelkierőm

(megjegyezni: másnaposan ne írj blogbejegyzést!)

A bejegyzés trackback címe:

https://johnnychimpo.blog.hu/api/trackback/id/tr57989580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása